sunnuntai 19. helmikuuta 2023

Mitä naisen sydän kaipaa?

Arvaan, että vastaat tuohon otsikon kysymykseen yhdellä sanalla ja se on ‘rakkautta’. Totta sekin! Mutta yksi tärkeä asia tuli mieleen, kun aloin kirjoittamaan ei sinällään ole rakkaus. Se tosin pitää mielen pirteänä ja kaikki tuntuu hyvältä, mutta naisen sydän kaipaa vähän muutakin. Usko tai älä, mutta ajattelin asiaa ihan terveydelliseltä kantilta. Joskus on siis hyvä pohtia maailman menoa hyvinkin sydämellisesti.

Siis, lähtökohta on se, että mitä voi tehdä oman terveytensä eteen, että sydän toimii hyvin vielä vuosien päästä? Totta on se, että hyvällä ravinnolla ja liikunnalla tekee paljon, mutta onko muutakin? Päädyin selaamaan lisäravinteita, jotka voisivat vaikuttaa positiivisesti omaan elämään ja ehkä myös sinunkin! Vitamiineista on aina puhuttu paljon, mutta myös antioksidanteilla on paljon merkitystä myös sydämen hyvinvointiin.

Turhaan ei kannata lisäravinteita syödä ja pitää varmistaa se, että tuotteet ovat turvallisia. Pohdin sitäkin, että onko syytä käydä lääkärin luona tutkituttamassa, että mitä puutostiloja minulla on tai että missä kunnossa tämän naisen sydän kaiken kaikkiaan on. Se ainakin antaa paremman pohjan tuotehankinnoissa. Oletko samaa mieltä?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti